THY Başkanı İlker Aycı ve eşi, THY ekibini Kazakistan'da mahsur bıraktı,Türkiye'ye döndü!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, eşi Tuğçe Saatman, THY çalışanları ve bazı yakınları Kazakistan'da mahsur kalmıştı. Alınan bilgiye göre THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, eşi Tuğçe Saatman, mahsur kalan çalışanları terk ederek özel izinle Türkiye'ye döndü.

Gerçek Gündem'den Elif Ünsal'ın haberine göre, THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı ve eşi Tuğçe Saatman THY personelini Kazakistan’da bırakarak özel bir izinle Türkiye’ye döndü. Aycı ve Saatman'ın Türkiye’ye getirilmesine rağmen THY çalışanlarının Kazakistan’da hala mahsur olduğu bilgisi verildi. Özel izinle bir kargo uçağı ile Türkiye’ye dönen çift hem THY ekibinin hem de mahsur kalan THY çalışanlarından bir haber almak için günlerdir bekleyen yakınlarının tepkisini çekti.

Öte yandan Aycı ve eşine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ali Öztunç da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. Öztunç, söz konusu paylaşımında "Bu haber doğru ise yazıklar olsun! Koskoca THY’nin Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, personelini orada mahsur bırakarak eşi ile beraber kargo uçağına binip kaçıyor. Sizin ve eşinizin canı kıymetli ama THY emekçilerinin canının kıymeti yok mu? Yahu insan ekibini bırakıp kaçar mı?" ifadelerine yer verdi.

Gündem Haberleri