Antalya Altın Portakal Film Festivali Ne Zaman Başlıyor?

Geçtiğimiz yıl iptal edilmesiyle gündeme gelen Antalya Altın Portakal Film Festivali için geri sayım başladı. Antalya Altın Portakal Film Festivali ne zaman başlayacak?

Antalya Altın Portakal Film Festivali için beklenen açıklama geldi. Türkiye’deki en uzun film festivallerinden birisi olan Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl 61. kez düzenlenecek. Sansür tartışmalarının yapıldığı 2023 yılındaki etkinlik, iptal edilerek gündeme gelmişti. Bu yıl ise Hikayemiz Birlikte sloganı ile yeni bir festival düzenleniyor. İlk kez 1964 yılında gerçekleştirilen festivalin bu yılki tarihleri belli oldu.

Antalya Altın Portakal Film Festivali Ne Zaman Başlıyor?

Antalya Altın Portakal Film Festivali 5 Ekim 2024 tarihi itibariyle başlayacak. 12 Ekim’e kadar devam edecek etkinlikte, bu yıl birlik ve beraberlik vurgusu yapılacak. 5 Ekim Cumartesi günü yapılacak kortej ile başlayacak festival, Karaalioğlu Parkı’na kadar devam edecek. Festivalin açılış ve ödül töreni ise Cam Piramit’te yapılacak.

Ödül töreninde Farah Zeynep Abdullah ve Aras Bulut İynemli'ye Başarı Ödülleri, Onur Ödülleri ise Işıl Yücesoy, Şerif Sezer, Erdal Özyağcılar, Müjdat Gezen ve Selçuk Yöntem'e verilecek.

Kültür Sanat Haberleri