Sinema Bu Hafta Vizyona Giren Filmler Belli Oldu

Bu hafta sonu sinema planı yapanlar için bu hafta vizyona giren filmler belli oldu. İşte konuyla ilgili detaylar.

Türkiye’de bu hafta yeni filmler vizyona girecek. Bu hafta vizyona girecek filmler için yeni liste merak edilirken vizyon programı duyuruldu. 11 Ekim itibariyle yeni filmleri izleyebilecek film severler için bu haftada da yine dolu program var.

İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Sinemada bu hafta vizyona giren filmlerde birbirinden farklı temada ve türde film bulunuyor.

Cille 2069

Cille’nin başından geçen hikayenin anlatıldığı filmde, İnsanlar ve Ezakiler dünyasında ortaya çıkan yeni kavim ile işler karışır.

Dengeler

Boksör filmi izlemek isteyenler için öne çıkan bu yapımda, amatör bir sokak boksörünün hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor.

Kabir Azabı: İnsi ve Cinni

Bu hafta vizyona giren filmler arasında yerli yapım olarak dikkat çeken Kabir Azabı, farklı konusu ve temasıyla dikkat çekiyor. Nejla ve Muhsin’in mutlu evliliğinde Muhsin’in kaza sonrasında yaşamını yitirmesiyle Nejla’nın yaşadığı olaylar anlatılıyor.

My Hero Academia: Sıra Sende

Çocuklara da hitap eden bu yapımda, kahramanlarla kötüler arasında geçen mücadele anlatılıyor. Deku’nın kötü adam Dark Might’a karşı başlattığı mücadele ve yaşanan olaylar filmle ekranlara geliyor.

Tembeller Ailesi

Eğlenceli film arayanların kaçırmaması gereken yapımlardan olan Tembeller Ailesi, tembel hayvan Laura ve ailesinin yaşadığı hayatı anlatılıyor.

Ayrılık A.Ş.

Konusuyla ilgi çeken Ayrılık A.Ş. eşinden, sevgilisinden ayrılmak isteyenler için ayrılma hizmeti veren bir şirketin işlerini beyazperdeye aktarıyor.

Cesur Prenses: Sihirli Ülke

Bir masalın anlatıldığı Cesur Prenses’te, prensesin kötü büyücü Kezabor tarafından kaçırılması ve nişanlısının prensesi bulmak için giriştiği mücadele anlatılıyor.

Usta ile Margarita

İzleyenleri 1930'ların Moskova'sına götüren Usta ile Margarita, yazarın kendisini bir anda skandallarla dolu bir hayatın içerisinde bulması anlatılıyor.

Kültür Sanat Haberleri