Hande Erçel İlişkilerdeki En Önemli Şeyi Açıkladı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, verdiği röportajda ilişkilerde en önemli unsurun saygı olduğunu dile getirdi.

Sevilen oyuncu Hande Erçel, kendisi, ailesi ve Hakan Sabancı ile ilişkisi üzerine açıklamalar yaptı.

Hande Erçel, "Huzurlu ve üretken bir dönemdeyim. Yeniliklere heyecan duyduğum, akışta keyif aldığım, dingin ama aynı zamanda heyecanlı hissettiğim günlerdeyim" dedi.

InStyle dergisine röportaj veren Erçel, ilişkide saygının çok önemli olduğunun altını çizdi. Erçel, "İlişkiyi dengede tutan bence saygı. Birbirinin alanına ve önemsediklerine saygı göstermek bence her ilişkinin en önemli noktası" şeklinde konuştu.

Sakin bir yapısı olduğunu söyleyen Erçel, "Genelde sakinimdir. Sakinliğini kaybettiğimde beni görmenizi pek istemem. Ancak o noktaya çok zor geldiğimi söyleyebilirim. Genelde kalbimi dinleyerek akılcı kararlar alırım. Kalbimin sesi çoğu zaman doğruya yönlendiriyor beni" dedi.

Yaşamındaki en önemli şeyin ailesi olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Aile her şey demek benim için. Mavi’nin gelişiyle ablamla olan kız kardeşlik ilişkimiz başka bir boyut kazandı. Tarif edemediğim bir sevgi, kalbimi büyüttü" ifadelerini kullandı.

Yeğeni Mavi’nin kendisiyle çok özel bir bağı olduğunu aktaran Erçel, "Ben de bu bağı daha da güçlendirmek için her anında yanında olmaya, onunla anılar biriktirmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Magazin Haberleri