Dilan Çıtak Tatlıses Şiddete Maruz Kaldığını İddia Etti

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in 23 senenin ardından kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şiddete maruz kaldığını iddia etti.

Dilan Çıtak Tatlıses'in bahsettiği kişinin babası olduğu öne sürüldü.

İbrahim Tatlıses, nikahında şahitlik yaptığı kızını Instagram'dan takipten çıkartarak beraber oldukları fotoğrafları da sildi.

Tatlıses'in bu hamlesinin ardından Dilan Çıtak Tatlıses'ten de kafa karıştıran bir hamle geldi.

Instagram hesabı üzerinden isim vermeden hedef gösteren genç şarkıcı "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım!" ifadelerini kullandı.

Dilan Çıtak Tatlıses'in eşi Levent Dörter de sosyal medyadan "Senin ne kadar merhametli, temiz kalpli, insanlara, hayvanlara elinden ne geliyorsa fazlasıyla yardıma koştuğunu yaşayarak ve görerek tanık olanlardanım. Ailenle olan bağına hayranım ve ne kadar çelme yesen de yıldızlara ulaşmana çok az kaldı. Unutma ki 'Güneş balçıkla sıvanmaz' güzel karım" sözleriyle destek verdi.

Magazin Haberleri