Kızıl Goncalar’a Deli Yürek’in Efsane İsmi Transfer Oluyor

Yeni sezon hazırlıkları süren Kızıl Goncalar için yeni bir transfer haberi gündeme geldi. İşte diziye dahil olacak o isim…

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerin yer aldığı ve bir döneme damga vuran Deli Yürek, karakterleriyle hala hatırlanıyor. Final yapmış olmasına karşın sosyal medyada hala paylaşılan ve özlenen Deli Yürek dizisinde ünlü olan bir isim şimdi popüler bir başka dizi Kızıl Goncalar’da yer alacak.

Kızıl Goncalar’a Deli Yürek’ten Transfer

Kızıl Goncalar’a Deli Yürek’te Kuşçu rolüyle bilinen Emin Gürsoy katılacak. Başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızıl Goncalar’a Emin Gürsoy’un da dahil olacak olması, dizi izleyenlerini heyecanlandırdı. Edinilen bilgilere göre dizide yolu Cüneyd ile kesişecek Emin Gürsoy böylece dizi hikayesinde yer almaya başlayacak. Dizide Lokman karakteri ile izleyici karşısına çıkacak Emin Gürsoy, 2. sezon 2. bölüm itibariyle hikayeye dahil olacak.

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Kızıl Goncalar yeni sezon için geri sayım da başlamış durumda. Öyle ki hikayesiyle büyük heyecan yaratan Kızıl Goncalar’da ikinci sezon itibariyle hikayenin çok daha karmaşık hale gelmesi bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile 30 Eylül itibariyle ekranlarda olacak.

Magazin Haberleri