Taş Kağıt Makas Final mi Yapıyor?

Taş Kağıt Makas final iddiaları gündeme gelmeye başladı. Peki, iddialar doğru mu? Taş Kağıt Makas final mi yapacak? İşte detaylar.

Türkiye’de bu sezon yayına başlayan dizilerden ilk ikisi için final kararı alınmıştı. Kötü Kan ve Kör Nokta dizileri için final kararının duyurulmasının ardından bu dizilere şimdi bir yenisi daha eklenecek. Taş Kağıt Makas final iddialarının gündeme gelmesinin ardından konuyla ilgili detaylar netlik kazandı. Peki, Taş Kağıt Makas final mi yapacak? Taş Kağıt Makas finali ne zaman olacak?

Taş Kağıt Makas Final mi yapacak?

Kanal D’de yayınlanmaya başlanan Taş Kağıt Makas için haftalardır reyting sonuçları beklentilerin altında geliyor. Bu nedenle de yönetimle yapım ekibi arasında yapılan görüşme sonrasında dizi için final kararı alındı. Erken final kararı nedeniyle dizi ekranlara veda edecek. Uğraş Güneş’in senaryosunu yazdığı dizi bu sezona Hande Doğandemir ve Uraz Kaygılaroğlu transferi ile başlamıştı. Geçtiğimiz sezonun iddialı bir yapımı olsada yeni sezonda Taş Kağıt Makas için sonuçlar iyi gelmedi.

Taş Kağıt Makas final iddiaları sonrasında gelen resmi bilgilerde dizinin 19. bölüm itibariyle final yapacağı açıklandı.

Magazin Haberleri