İnci Taneleri 2. Sezon Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

İlk sezonuyla Türkiye’ye damga vuran İnci Taneleri 2. sezon yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar.

Türkiye’de ilk bölümünden itibaren hem tartışma yaratan hem de yüksek izlenme oranlarına ulaşan İnci Taneleri yeni sezon onayı da aldı. Yeni yayın döneminde de Kanal D’de yayınlanacak İnci Taneleri için yeni sezon bölümleri büyük merakla bekleniyor. Peki, İnci Taneleri 2. sezon yeni bölüm ne zaman ekranlara gelecek? İşte yeni diziyle ilgili merak edilen tüm detaylar.

İnci Taneleri 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

İnci Taneleri 2. sezon 10 Ekim 2024 itibariyle başlayacak. İnci Taneleri 2. sezon yeni bölümü 18. bölümü olacak. Geçtiğimiz sezon 17 bölümü ile ekranlarda yer alan İnci Taneleri, yeni sezonda 18. bölümü ile ekranlara yeniden merhaba diyecek. Resmi olarak duyurulan İnci Taneleri yeni sezon için fragman da paylaşıldı.

İnci Taneleri Yeni Sezon Nerede Çekildi?

İnci Taneleri yeni sezonu Göcek’te çekiliyor. Muğla’ya bağlı küçük bir belge olan Göcek’te İnci Taneleri heyecanı da yaşanmış durumda. Yeni sezonda pek çok sürprizin, hikayede beklenmeyen gelişmelerin İnci Taneleri’nde yaşanması bekleniyor.

İnci Taneleri oyuncuları Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan olarak açıklanmıştı. Yeni sezonda Bestemsu Özdemir de ekranlarda yer alacak ve Semirasmis karakteriyle oyuncu diziye dahil olacak. Ancak yeni sezon için oyuncu kadrosu henüz paylaşılmadı.

Magazin Haberleri