Deha'nın Genç Yıldızı Eylül Ersöz Sosyal Medyayı Sallıyor

Bu yıl ekranlara gelen Deha dizisinin genç yıldızı Eylül Ersöz kısa sürede dikkat çekti. Dizideki Eylül karakteriyle dikkat çeken Eylül Ersöz fotoğraflarıyla gündemde.

Show TV’nin bu sezonki iddialı dizisi Deha, ekranlara güçlü bir giriş yaptı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak ve Ahsen Eroğlu gibi iddialı isimlerin yer aldığı dizide, genç oyuncular da yer alıyor. Bu oyunculardan en çok ilgi çekeni ve performansıyla beğeni toplayanı Eylül Ersöz oldu. Deha’nın küçük Eylül’ü olarak ekranlarda yer alan Eylül Ersöz sosyal medyadaki fotoğraflarıyla gündem oldu.

Eylül Ersöz Kimdir?

2001 doğumlu olan genç yeteneğin bugüne kadarki en iddialı rolü Deha dizisiyle gerçekleşti. Dizide Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Devran karakterinin kardeşi olan Ceylan, 2001 doğumlu. Ceylan karakteri ile kısa sürede beğeni kazanan Ceylan, ikizi Boran’ı kaybetmesi nedeniyle zorlu bir dönemden geçiyor. Dram dolu sahnelerde genç yaşına rağmen beğeni kazanan performans sergileyen Eylül Ersöz, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor.

Kıvırcık saçları, mavi gözleri ve güzelliği ile sosyal medyada dikkat çeken Eylül Ersöz, yüksek bir beğeni alıyor. Adıgüzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Eylül Ersöz, eğitimi sonrasında ise oyunculuk eğitimi aldı.

İlk dizisi Gülperi olan oyuncu 2021 yılında ise Ada Masalı dizi oldu.

Magazin Haberleri