Deha Dizisinin Sürpriz Aşkı İzleyenlerin Tepkisini Çekecek

Show TV’nin yeni dizisi Deha’da Esme ve Devran aşkının ön plana çıkacağı düşünülse de gelen bilgiler çok farklı. Yeni aşk, izleyenlerin tepkisini çekecek.

Türkiye’nin yeni dizisi Deha, gündemde kalmaya devam ediyor. Her Pazar gecesinde yeni bölümü ile Show TV’de yayınlanan dizinin ilk bölümleri büyük beğeni kazandı. Hikayenin her geçen gün daha da derinleştiği dizide aile ilişkileri, geçmişle yüzleşme gibi pek çok konu işleniyor. İzleyenlerin en çok beğendiği ilişki ise Esme ile Devran aşkı. Küçük yaşlardan beri birbirini seven bu ikili, tüm engellere rağmen birbirini sevmeye devam ediyor. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyenleri çok daha kızdıracak bir durum ortaya çıkabilir.

Esme ve Devran Aşkında Ters Köşe

Devran’ın yıllar sonrasında babasıyla yaşadığı acı olay ve sonrasında gelişenler, Esme ile Devran aşkının da gölgede kalmasına neden olmuştu. Bu durum sık sık sosyal medyada dikkat çekerken bugün gündeme gelen yeni haberlerde ise Esma ve Devran aşkının istenildiği gibi ilerlemeyeceği öne sürüldü. Sezonun en çok sevilen çiftlerinden birisi olması beklense de sosyal ağda yapım ekibinden bilgi aldığını söyleyen gerçeklerinsesi adlı kullanıcı iddiasıyla çok konuşuldu.

Devran’ın Esme’yle ilişkisinin devam etmeyeceğini söyleyen kullanıcı, yeni aşkının İmre olacağını belirtti. İskender’in üvey kızı olarak tanıtılan İmre şu anda hikayede çok fazla yer bulmuyor. Ancak yurt dışından dönüş yapacağı öğrenilen İmre, Türkiye’de kısa sürede Devran’a ilgi göstermeye başlayacak. Dizi tanıtımlarında İmre karakteri için "Özgür ruhu, büyüleyici güzelliğinin yanı sıra parlak zekâsı ve zekâsını kötülüğe de kullanabilmesi babasına benzememek için verdiği mücadelede Devran için en önemli hayat sınavı olacaktır." sözleri de bu iddia sonrasında gündeme geldi.

Esme ile Devran aşkı yerine İmre ile Devran aşkının gerçekleşecek olma iddiası dahi kullanıcılardan tepki çekmeyi başarmış durumda.

Magazin Haberleri