İnci Taneleri İlk Bölümü Tepki Çekti!

Kanal D’nin favori dizisi İnci Taneleri yeni sezon ilk bölümü ile dün akşam yayınlandı. Ancak ilk bölümde yaşananlar büyük tepki çekti.

Kanal D’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören İnci Taneleri dün akşam 2. sezon ilk bölüm ile ekranlara geldi. Yılmaz Erdoğan’ın imzasını taşıyan dizide, ilk sezonda da tartışmalı pek çok sahne olmuştu. İkinci sezonda ise İnci Taneleri çok daha erken bir süreçte gündem oldu. Sosyal medyada eşzamanlı olarak tartışmalar hız kazanırken İnci Taneleri 18. bölümü seyircilerden geçer not almayı başaramadı.

İnci Taneleri Neden Tepki Aldı?

İnci Taneleri’nin tepki almasındaki ilk etken geç başlaması oldu. İnci Taneleri’nin rakipleri tek tek yayın hayatına başlarken İnci Taneleri sezona çok geç giriş yaptı. Bu dizinin ve yapım ekibinin ağır bir şekilde eleştirilmesine neden oldu.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Sera Kutlubey gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi aynı zamanda yeni bölümde hikayenin çok ağır ilerlemesi nedeniyle de eleştirilerini yöneltti. 2. sezon ilk bölüm olmasına karşın dizinin beklenen aksiyon ve heyecan ile ekranlara taşınmaması dizi izleyicilerinin sıkılmasına yol açtı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda çoğu kullanıcı dizinin artık eskisi kadar ilgi çekmediğini, ağır hikaye ve uzun konuşma sahneleri nedeniyle izlerken sıkıldıklarını söyledi.

Magazin Haberleri