MasterChef'te Kim Elendi? Bilerek mi Elendi?

MasterChef’teki son eleme sosyal medyada gündem oldu. Yarışmacının bilerek elendiği öne sürüldü. Peki, MasterChef’te kim elendi? İşte merak edilenler…

MasterChef’te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Şeflerin son turda karar verdiği yarışmada eleme korkusunu 7 yarışmacı yaşadı. Eda, Nigar, Zübeyde, Akın, Alper, Emre ve Nevzat'ın eleme için potada olduğu MasterChef’te dün yapılan tabaklar sonrasında elenen isim Zübeyde oldu. Ancak Zübeyde’nin yarışmada yaptığı açıklamalar elenmeyi geride bıraktı. Peki, MasterChef’te Zübeyde neden elendi? Zübeyde neler söyledi.

MasterChef’te Elenen Zübeyde’den Şok Sözler!

Yarışma öncesinden açıklama yaparak duruma tepki gösteren Zübeyde, "Her seferinde dokunulmazlık alan arkadaşım tarafından direkt gönderildim. Bu hafta için de zaten nasıl potaya geldiğimi hatırlamıyorum. Öyle uygun görmüş Onur. Bunları yaşayacağız tabii ki, gittikçe zorlaşıyor, yarışmanın şekli değişiyor. İlerleyen haftalarda daha da başka şeyler göreceğimizi düşünüyorum" diyerek tepki gösterdi.

Eleme potasından ilk çıkan Eda oldu. Zübeyde ve Nevzat son ikiye kalırken yapılan başarısız tabak yapan Zübeyde elendi. Elenme sonrasında ise bilerek elendi iddiaları gündeme geldi. Zübeyde’ye haksızlık yapıldığı öne sürülürken Zübeyde elenmesinin ardından "Gerçekten bile isteye yapmadım. Bir şeyler ters gitti, toparlayamadım kendimi. Sağlık mı denir adını koyamadığım geçen hafta başından beri bir şey. Çok haklısınız yapamayacağım bir tabak değildi. Size daha güzel bir tabak getirebilirdim ama o son 10 dakikada dağıldım ve toparlanamadım. Her iki turda da son 10 dakika sanki bir şeyler olmayacağının sinyalini mi verdi bilmiyorum" diyerek yarışmaya veda etti.

Magazin Haberleri