Game of Thrones Tahtına Rekor Fiyat!

2019 yılı itibariyle final yapan Game of Thrones dizisinin dekorları satılmaya başlandı. Taht için rekor teklif verildi.

Dizi tarihinin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Game of Thrones, dünyanın dört bir yanında izlendi. Konusu, oyunculukları kadar özel dekorlarıyla da gündem olmayı başaran dizi için şu anda satış süreci başlatılmış durumda. 2019 yılı itibariyle final yapan dizinin dekorları açık artırmayla satılmaya başlandı.

Game of Thrones Tahtı Satıldı

David Benioff ve D. B. Weiss imzasıyla HBO'da yayımlanan dizi, 2011 ile 2019 tarihleri arasında damga vurmayı başarmıştı. Taht için yapılan amansızca savaşın anlatıldığı dizide şaşalı görünümüyle dikkat çeken taht, açık artırmaya çıkarıldı. 900’ü aşkın parçanın satıldığı Game of Thrones dizisinde gözde olan parça demir taht oldu. Demir taht için açık arttırmada son nokta 1.5 milyon dolar oldu. Bir dizi hayranı tarafından satın alınan bu taht, en pahalı dekor olarak kayıtlara geçti.

Açık artırmada satışı yapılan diğer dekorlarda Jon Snow kılıcı 400 bin dolara, Lena Headey'in dizinin son sahnede giydiği elbise 137 bin 500 dolara satıldı. 900 parçalık ürünler için toplam hasılat ise 21 milyon dolar oldu. Resmi verilere göre müzayede 4500 alıcı katıldı.

Magazin Haberleri