MasterChef'te Yaşananlara Demet Akalın Dayanamadı

TV8’de yayınlanan MasterChef programında yaşananlara Demet Akalın yine kayıtsız kalmadı. Demet Akalın, sosyal medyadan tepki gösterdi.

TV8’de başlayan ve giderek finallerine doğru adım adım gidilen MasterChef’te geçtiğimiz akşam yaşanan eleme olayına Demet Akalın’ın tepkisi damga vurdu. Yarışmada yapılan son eleme sonrasında yarışmaya veda eden isim Zübeyde olmuştu.

MasterChef’te Gruplaşmalar Dikkat Çekti

Zübeyde ayrılık konuşmasında büyük tepki gösterirken yarışmacılar arasında gruplaşmaların başladığı da böylece ortaya çıkmıştı. Bu anlarda Eda ile Şirin arasında yaşanan bir diyalog ise ekranlara saniye saniye getirildi. İkili arasında yapılan konuşmalar sosyal medyada geniş yer buldu ve büyük bir tepki çekti. MasterChef’teki duruma ünlü isim Demet Akalın da kayıtsız kalmadı.

Eda ve Şirin Ne Dedi?

Yarışmada eleme sırasında Eda ve Şirin arasındaki konuşma Nevzat’ın içeriye girmesiyle başladı. Şirin ve Eda, Nevzat’ın odaya girmesiyle onu tebrik ederken Eda, Zübeyde için “Bakmaya korktum” dedi. Şirin ise bu söz üzerine önce güldü sonra ise “Yok ben çıkacağını biliyordum” dedi.

Bu anlara bir tepki de şarkıcı Demet Akalın’dan geldi. Sosyal medya hesabından tepkisini gösteren Demet Akalın konuyla ilgili “Kadın kadının düşmanı! Pes izlerken utandım. Kadın hasta hasta bağıra bağıra gitti. İkinizde bir an önce giderseniz umarım” dedi.

Magazin Haberleri