Survivor Şampiyonu Nefise Karatay Survivor'a Katılacak mı?

Survivor’ın 2023 şampiyonu Nefise Karatay’ın Survivor’a katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Şampiyon isim beklenen açıklamayı yaptı.

Survivor 2023'e damga vuran Nefise Karatay, pek çok iddialı ismi geride bırakmayı başarmıştı. Yakaladığı başarının ardından yeni Survivor’da yer alıp almayacağı merak edilen Nefise Karatay her yerden kendisine yöneltilen bu soruyu sonunda yanıtladı. Survivor için kararını veren ünlü isim, net bir açıklama yaparak bu konudaki tartışmalara da son noktayı koydu.

Survivor'a Kimler Katılacak?

Her yıl kış aylarına girilmesiyle birlikte başlayan Survivor için geri sayım başladı. Bu yıl da yeniden ekranlarda olacak Survivor için yarışmacılar merak ediliyor. Yarışmada hangi isimlerin yer alacağı, kimlerin yeniden katılacağı ve yeni isimlerin hangi ünlüler olacağı büyük gündem oluş durumda. Yeni sezon için pek çok spekülasyon da bu nedenle gündeme taşınıyor. İddialara göre yeni sezonda da Survivor All Star ekranlarda olacak. All Star olarak planlanmasının ardından ise eski yarışmacılara gözler çevrildi. Nagihan, Turabi gibi başarılı isimlerin yarışmada yer alıp almayacağı merak edilirken bu konudaki ilk açıklama Nagihan Karadere’den gelmişti. Survivor Nagihan açıklamasında sakatlığı nedeniyle yarışmada yeni sezonda yer almayacağını söylemişti.

Nefise Survivor'a Katılacak mı?

Nefise Survivor’a katılmayacak. Takipçilerinin yönelttiği soruya sosyal medyadan yanıt verdi. Şampiyon isim "Survivor'ı çok seviyorum. Her sene git deseler de giderim. Özlüyorum gerçekten ama bu sene olmayacağım." dedi.

Magazin Haberleri