Bahar Dizisinde Çekim Hatası Gözden Kaçmadı

Salı akşamları ekranlara gelen Bahar’ın son bölümünde yaşanan çekim hatası sosyal medyada gündem oldu. İşte o anlar…

Başrollerde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Hatice Aslan ve Füsun Demirel gibi oyuncuların rol aldığı Bahar dizisi ekranlarda yeni bölümleri ile yer almaya devam ediyor. Dün akşam Bahar yeni bölümü Show TV’de yayınlanırken yeni bölüme çekim hatası damga vurdu. İzleyicilerin gözünden kaçmayan durum, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında yer aldı.

Yeni Sezon Eleştirilerle Geldi

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan yeni sezon bölümlerinde Başhekim Süreyya’nın diziye dahil olması izleyenlerden tepki gördü. Senaryoda da değişiklikler yapılmasına neden olan bu durum sonrasında tepkirle arttı. Senaristlerin ise dizi için nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor. Bununla birlikte yeni sezonda da Bahar’ın çilesi ve dertleri bitmiyor.

Bahar’da Çekim Hatası

Bahar dizisinin son bölümünde Seren’in babasının hastaneden çıkışı esnasında çekim hatası yaşandı. Babanın hastaneden çıkışı sırasında arkada yer alan bir figüran doktor görüldü. Ancak sahneye erken girdiği anlaşılan doktorun kendini duvarın arkasına saklamaya çalışması ise ekranlara saniye saniye yansıdı. Bu anlar ise izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. İşte o sahne;

Magazin Haberleri