İlayda Şeker ve İsmail Balaban Birlikte Survivor’a mı Gidiyor?

Survivor’ın önceki yıllardaki sezonlarında yer alan İsmail Balaban ve İlayda Şeker Survivor’a mı katılacak? İşte merak edilenler…

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Pek çok ismin katılıp katılmayacağı merak edilirken konuyla yeni bir açıklama da İlayda Şeker’den geldi. Yarışmanın önceki sezonlarında yer alan İsmail Balaban ve İlayda Şeker, yarışma sonrasında hayatlarını birleştirmişti. Survivor 2025’te çiftin Survivor’a katılıp katılmayacağı merak edilirken konu sosyal medyaya taşındı.

İsmail Balaban ve İlayda Şeker 2021’de Yer Almıştı

Çift, 2021 yılındaki Survivor yarışmasına katılmıştı. Yarışma sonrasında aşk yaşadıkları ortaya çıkan İsmail Balaban ve İlayda Şeker, iddiaları doğrulamış ve ardından evlenmişti. Şimdi çift olarak yakından takip edilen İsmail Balaban ve İlayda Şeker için Survivor iddiaları bir kez daha gündeme geldi.

Çift için İlayda Şeker’e gönderilen bir soruda gelen yanıt büyük beğeni aldı. “Bu sene karı koca Survivor katılsanız çok güzel olur” şeklinde yöneltilen soruya yanıt veren Şeker, birlikte katılmaları halinde yarışmanın çok yüksek izlenme oranlarına ulaşacağını söyledi. “Güzel mi olur, yoksa yarışma reyting mi kırar orasını bilemem. İsoyla aynı anda düşünemiyorum” diyerek bu konudaki düşüncelerini aktaran İlayda Şeker’in kaçamak cevap vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

İsmail Balaban ve İlayda Şeker’in Survivor’a katılıp katılmayacağı henüz resmiyet kazanmadı.

Magazin Haberleri