Yavuz Bingöl Kimle Evleniyor? İşte Paylaşılan Düğün Davetiyesi

Yeniden aşka yelken açan Yavuz Bingöl evlilik kararı aldı. Yavuz Bingöl kendinden 20 yaş küçük sevgilisi ile hayatını birleştirecek.

Sevilen şarkıları ile Türkiye’nin önde gelen şarkıcılarından birisi olan Yavuz Bingöl, bir kez daha nikah masasına oturacak. Yaptığı evliliklerle gündem olan Yavuz Bingöl, en son kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi ile ilişki yaşamaya başladığı haberiyle gündeme gelmişti. Çift şimdi ise evlilik kararı aldı. Üstelik çiftin düğün davetiyesi de sosyal medyada paylaşıldı.

Yavuz Bingöl Kimle Evleniyor? İşte O İsim

5. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Yavuz Bingöl'ün evleneceği isim peyzaj mimarı Nilşah Ağaoğlu olacak. En son 4 Ağustos 2015 tarihinde Öykü Gürman ile evlilik kararı alan Bingöl, 2016 yılında boşanmıştı. 5. evliliğini Nilşah Ağaoğlu ile yapacak Yavuz Bingöl’ün düğün tarihinin 25 Ekim olduğu ve düğünün Ayvalık’ta yapılacağı belirtildi. Düğünde Bingöl’ün nikah şahidi Oktay Kaynarca olacak. Ağaoğlu’nun şahidi ise Elif Buse Doğan olacak. 70 kişiye gönderilen davetiyelerin sosyal medyada yer alması dikkat çekerken davetiye tasarımının Nilşah Ağaoğlu’na ait olduğu da öğrenildi. Davetiyede yer alan “Sana rüya diyemem, senden uyanamam ki.” sözü ise sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin Haberleri