Şevval Sam’ın Konser Ücreti Gündem Oldu

Konak Belediyesi ile konser için anlaşan Şevval Sam’ın konser ücreti gündem oldu. İşte detaylar.

Türkiye’de tasarruf tedbirlerinin uygulanmaya başlamasıyla birlikte tüm harcamalar takip ediliyor. Bu konuda ise Konak Belediyesi’nin konser için ayırdığı bütçe sosyal medyada geniş yer buldu. Üstelik belediyenin ücretinin yanı sıra Şevval Sam’ın konser için almış olduğu ücret de gündem oldu.

Kadın Cinayetleri Tepkisi Gündem Olmuştu

Şevval Sam geçtiğimiz günlerde kadın cinayetlerine yönelik tavırları nedeniyle gündem olmuştu. Ağır bir şekilde eleştirilen sanatçı yaşanan olayların ardından "Ben bugüne kadar, başta kadın, çocuk ve hayvan hakları olmak üzere, toplumsal olaylar karşısında durduğu yerden bir milim şaşmamış, rüzgâra göre omurgasını eğmemiş ve ziyadesiyle de bunun bedelini ödemiş olarak biri olarak konuşuyorum" demişti. Şimdi ise sanatçı yeniden gündemde.

Şevval Sam’ın Konser Ücret 5 Milyonu Aştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Şevval Sam ile anlaşma sağlayan Konak Belediyesi’nin konser için 5 milyon 30 0bin ödeyeceği iddia edildi. Belgenin de paylaşılması sonrasında durum sosyal medyada geniş yer buldu. Taraflı tarafsız tüm vatandaşlar ücretin çok yüksek olduğunu ve bu ücretin hizmet için kullanılabileceğini söyledi. İşte o belge;

Magazin Haberleri