Now TV O Dizinin de Fişini Çekti! Final Yapıyor!

Dizilerin kısa bir süre içerisinde final yaptığı Now TV’de yeni bir dizi için daha final kararı alındı. İşte detaylar.

Türkiye’de dizilerin düşük reytingler alması sonrasında hemen final kararı almasıyla tepki çeken Now TV’de bir final kararı daha alındı. Son haftalarda düşük reyting puanları almasıyla televizyon dünyasının konuştuğu dizilerden birisi olan Kirli Sepeti final yapacak. Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi iddialı isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti, önümüzdeki günlerde final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Kirli Sepeti Final Yapıyor

Now TV bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi çok fazla dizi ile yayın hayatına başlamıştı. Kötü Kan adıyla duyurulan ve başrollerinde Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve Zafer Algöz gibi çok ünlü isimlerin yer aldığı dizi için Now TV final kararı almıştı. Reytinglerden istenen sonuçların alınmaması nedeniyle final yapan bu dizinin ardından ATV ve Kanal D’den de benzer hamleler gelmişti. ATV’de başlayan Kör Nokta ve Kanal D’nin eski dizilerinden Taş Kağıt Makas dizisi için final kararı duyurulmuştu.

Yeni karar ise Now TV’den geldi. Geçtiğimiz yıl ekranlara getirilen ve bu yıl da devam edeceği açıklana Kirli Sepeti, 40. bölümü ile ekranlara veda edecek. Bu hafta yayınlanacak yeni bölümünün ardından rafa kaldırılacak dizi yayınlanmayacak. Sitede çalışan hizmetliler ile zenginlerin ilişkilerini konu olan Kirli Sepeti, izleyenler tarafından beğeniliyordu. Ancak iddialı yapımlara karşı istenen performansın alınmaması nedneiyle dizi için final kararı alındı.

Magazin Haberleri