Galatasaray Açıkladı: Kerem Aktürkoğlu Gidiyor

Son günlerde transfer olacağı konuşulan Kerem Aktürkoğlu için resmi açıklama geldi. İşte Kerem Aktürkoğlu için son durum…

Türkiye’de büyük gündem yaratan Kerem Aktürkoğlu iddiaları, oyuncu tarafından yalanlanmış olsa da oyuncunun Galatasaray’da oynamak istemediği ortaya çıktı. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün tarafından bugün yapılan basın açıklamasında transferdeki son gelişmeler aktarıldı. Bu açıklamalarda dikkat çeken ise Kerem Aktürkoğlu ve Zaha’nın durumu oldu.

“Kerem Aktürkoğlu Ayrılmak İstiyor”

Cenk Ergün açıklamasında Kerem Aktürkoğlu’nun takımdan ayrılmak istediğini ve bu talebini yönetime ilettiğini söyledi. Oyuncunun Türk futbolu için çok değerli bir isim olduğunu söyleyen Ergün, “Kerem yurt dışında kariyerine devam etme konusunda daha açık olduğunu bize bildirdi. Bizler de Kerem'in de uygun göreceği, kulübün tatmin olacağı teklifler olursa değerlendirebileceğimizi söyledik. Kerem'e ilgiler var ama şu anda transfer gerçekleşir, gerçekleşme noktasında değiliz." dedi. Bu açıklamalar ile Kerem’in gelecek sezonda Galatasaray’da forma giymesini çok düşük bir ihtimal olduğu ve Rusya gibi pek çok ülkeden teklif alan oyuncunun bu tekliflerden birisini değerlendireceği görüldü.

“Zaha da Ayrılacak”

Galatasaray’dan ayrılmak isteyen bir diğer oyuncu ise Zaha oldu. Zaha’nın ayrılma talebini ilettiğini belirten Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve durumun netlik kazanması halinde resmi açıklamanın yapılacağını söyledi.

Cenk Ergün, Galatasaray’ın ayrılan oyunculara göre yeni transfer yapacağını aksi halde yeni bir transfer planının bulunmadığını söyledi. Ergün çok fırsat bir transfer olması halinde yönetimin değerlendirebileceğini ifade etti.

Spor Haberleri