İlkay Gündoğan Hangi Takıma Gelecek? Galatasaray mı Fenerbahçe mi?

İspanyol basınında İlkay Gündoğan’ın transfer olacağı kesin bir şekilde aktarılırken transfer olacağı takım merak uyandırdı.

Yeni sezonda Barcelona’da olup olmayacağı bilinmeyen 34 yaşındaki futbolcu İlkay Gündoğan için Türkiye’den önemli girişimler yapılmıştı. Transfer iddiaları gündemdeki yerini korurken konuyla ilgili İspanyol basında çıkan haberler Türkiye’de heyecan yarattı. Sosyal medyada TT olan İlkay Gündoğan’ın Fenerbahçe ya da Galatasaray’dan birisine transfer olması bekleniyor. İspanyol basını ise yakın olan tarafı resmen duyurdu.

“İlkay Gündoğan Galatasaray’a Transfer Olacak”

Orta Sahada oynayan oyuncu hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin radarında yer alıyor. Transfer sezonun bitmesine az bir süre kala İlkay Gündoğan’ın Türkiye’ye gelebileceği iddiaları bomba etki yarattı. İspanyol basını Cadena Ser'in haberine göre İlkay Gündoğan’ın 30 Ağustos’tan önce takımdan ayrılmasını istedi. Yönetimin yeni sezonda düşünmediği İlkay Gündoğan için baskı yaptığı ad belirtilirken Barcelona’dan ayrılması halinde oyuncunun Galatasaray ile anlaşma imzalayabileceği ifade edildi. Şampiyonlar Ligi’nde yer alma ihtimali olan Galatasaray, İlkay Gündoğan için daha cazip seçenek olarak görülüyor.

Spor Haberleri