Mauro Icardi Galatasaray’dan Ayrılıyor mu? Şok İddialar

Galatasaray’ın yıldız ismi Mauro Icardi Galatasaray’dan ayrılacak mı? Arjantin’den gelen haberler iyi değil…

Mauro Icardi, Galatasaray’a transfer olduktan sonra iyi performansının yanı sıra aşk ve evlilik hayatıyla da sık sık gündeme geldi. En son eşi Wanda Nara ile boşanacakları öne sürülen yıldız ismin, çalkantılı evlilik hayatında durum netlik kazanmış değil. İki taraf da ayrıldıklarını öne sürerken resmi bir boşanma süreci yaşanmadı. Mauro Icardi’nin eşi olmasının yanı sıra aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara’nın son açıklamaları Galatasaraylı taraftarları endişelendirdi.

Wanda Nara Arjantin'de Program Sunacak

Televizyon dünyasından aldığı teklifleri değerlendiren ve yeni dönemde program sunacak Wanda Nara, pasta yapma yarışmasının sunucusu olacak. Bir programa katılan Wanda Nara, Mauro Icardi konusunda da özel açıklamalar yaptı. Açıklamalarında Mauro Icardi ile yeniden bir araya geleceklerini söyleyen Wanda Nara ünlü futbolcu için çağrı yaptı. "Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur." Diyerek Mauro Icardi’ye çağrı yapan Nara, kariyerini artık Arjantin’de sürdüreceğinin altını çizdi.

Birlikte olmak için Arjantin’de yaşama şartını net bir şekilde dile getiren ünlü ismin bu açıklaması sonrasında Mauro Icardi’nin Arjantin’e gitme ihtimali de ortaya çıktı.

Spor Haberleri