Galatasaray Hakkında Uğur Karakullukçu’dan Yeni İddialar

Galatasaray hakkında karaborsa gibi iddiaların ardından yenisi Uğur Karakullukçu’dan geldi. İşte gündeme bomba gibi düşen o iddialar…

Galatasaray yönetimi ile ilgili gündeme gelen iddialar sıcaklığını korurken Uğur Karakullukçu’nun yaptığı son açıklamalar olayı daha da derinleşti. Geçtiğimiz dönemlerde Scott McTominay ile yakın temas kuran ve transfer etmeye çalışan Galatasaray’da perde arkasında farklı işlerin döndüğü Uğur Karakullukçu tarafından dile getirildi. Skandal iddialarda bulunan Uğur Karakullukçu’nun bu açıklamaları sonrasında gözler yönetime çevrildi.

Uğur Karakullukçu’dan Şok İddia!

Uğur Karakullukçu, Scott McTominay transferinin yönetimin kendi içindeki çekişmelerden dolayı iptal olduğunu söyledi. Yaşanan çekişmeler sonrasında transferin iptal edildiğini ve bilinçli bir şekilde transferin engellendiğini söyleyen Karakullukçu, Cenk Ergün ile sözleşme yenilenmesine de tepki gösterdi.

Cenk Ergün’e Büyük Tepki

"Şu transfer döneminin ortasında Cenk Ergün nasıl iki yıl daha sözleşme alır ya! Bu Cenk Ergün ne iş tutuyor kardeşim? Erden Timur gitsin diye pusuda bekliyor, geliyor! Fatih Terim geliyor, gidiyor! Kulübün en büyük efsanesi Fatih Terim, her geldiğinde bunu yollamış!" diyerek yeni duyuruya da tepki gösteren Uğur Karakullukçu, Scott McTominay transferinde de Cenk Ergün’ün devreye girdiğini öne sürdü.

Uğur Karakullukçu bu konuda ise "İbrahim Hatipoğlu'nun düşündüğü oyuncunun altını oymak için Cenk Ergün'den haber çıkıyor. Scott McTominay'e bu gidecek diye haberi sızdırıyor iş olmasın diye. Arkadaşından Avrupa’da haber çıkarttırıyor." dedi.

Sosyal medyada geniş yer bulan bu iddialar sonrasında ise sosyal medyada taraftarların tepkisi yüksek oldu.

Spor Haberleri