Fernando Muslera Galatasaray’dan Ayrılıyor mu?

Galatasaray’ın vazgeçilmez isimlerinden olan Fernando Muslera hakkında yeni iddialar gündeme geldi. Fernando Muslera Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Şimdiden Galatasaray’ın efsane isimleri arasında yer almayı başaran Fernando Muslera için ayrılık iddiaları gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalardaki taraftar tepkisi sonrasında kum saati paylaşımı ile bu konuda ilk adımı atan Fernando Muslera için şimdi ise gündeme farklı iddialar gündeme geldi.

Fernando Muslera Galatasaray’dan Ayrılacak mı?

38 yaşındaki Uruguaylı oyuncu, 13 yıldan beri Galatasaray’ın kalesinde görev alıyor. Bu sezon sonunda sözleşmesi de sona erecek oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bazı kaynaklarda ara transfer döneminde dahi oyuncunun ülkesine dönüş yapabileceği öne sürüldü. Şu an için en geç sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Muslera, böylece Galatasaray’da bir dönemin de sona ermesine neden olacak. Galatasaray yönetimi ise kaleci arayışlarını hızlandırmış durumda.

Bugün gündeme gelen haberlere göre Galatasaray’ın hedefindeki isim Napoli'nin 27 yaşındaki İtalyan kalecisi Alex Meret. Sezon sonunda bonservisini eline alacak kaleci için pek çok takım sıraya girmiş durumda. Ancak Dries Mertens, Davinson Sanchez, Nicolo Zaniolo, Torreira ve Mauro İcardi gibi isimlerin devreye girmesiyle kalecinin Osimhen’de olduğu gibi transfer olması bekleniyor.

Spor Haberleri