Icardi'nin Sözleşmesinden Özel Uçak Maddesi Çıktı!

Galatasaray’ın yıldız ismi Mauro Icardi’nin sözleşmesinde özel bir uçak maddesi olduğu ortaya çıktı. İşte taraftarı kızdıran o detay.

Galatasaray’a transfer olmasıyla yepyeni bir dönem başlatan Mauro Icardi, bu yıl istenen performansın uzağında. Wanda Nara ile zorlu bir süreç yaşayan yıldız isme karşı taraftardan tepkiler gelmeye başladı. İstenen performansın uzağında kalan ve sık sık yurt dışı ziyaretleri yapan oyuncu Alanyaspor maçının ardından yeniden yurt dışına çıktı. Son 1 ay içerisinde 3 kez yurt dışına giden Arjantinli yıldızın bu anlarını paylaşması ve takımla birlikte olmaması ise taraftarın dikkatinden kaçmadı.

Mauro Icardi’nin Sözleşmesindeki O Detay

Tepki çeken olayların ardından konuyla ilgili bugün gündeme bomba gibi bir iddia düştü. İddialara göre Mauro Icardi’nin sözleşmesine özel uçak kullanımıyla ilgili bir madde bulunuyor. Özel uçak kullanımıyla ilgili detaylı bir anlaşmanın yer alması taraftarın daha fazla tepkisini çekti. Sözleşmeye göre Icardi, bir sezon boyunca 8 kez özel uçakla seyahat edebilecek. Galatasaray tarafından karşılanan bu özel uçak ve masraflar için sezonluk 500 bin liraya yakın bir masraf yapıldığı tahmin ediliyor.

Mauro Icardi’nin 10 milyon Euro maaşı bulunsa da çocuklarının özel okul masrafları, ev kirası ve özel uçak gibi imkanlar ile oyuncunun Galatasaray’a maliyeti çok daha yüksek seviyede. 31 yaşındaki oyuncu, 10 maça çıktı ve 3 gol, 2 asist performans sergiledi.

Spor Haberleri