Real Madrid Barcelona Maçında Arda Güler Oynayacak mı?

Dünyanın derbisi için geri sayıma geçildi. Türkiye’de ise Real Madrid Barcelona maçında Arda Güler’in oynayıp oynamayacağı merak ediliyor.

UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ve İzlanda maçlarında ilk 11’de yer alan ve 1 gol atarak iyi bir performans gösteren Arda Güler, performansıyla Real Madrid’e de mesaj göndermiş oldu. Real Madrid için en önemli maçlardan birisi olan Barcelona karşısında Arda Güler’in durumu belirsizliğini koruyor. 19 yaşındaki genç yıldızın durumu İspanyol basının da gündemlerinden birisi oldu. Haberlere göre Arda Güler için Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile oğlu Davide Ancelotti arasında fikir ayrılığı yaşanıyor.

Arda Güler Az Süre Alıyor

Yıldızlar geçidine sahip olan Real Madrid basın ve taraftarlardan tepki görmeye devam ediyor. Tepkinin nedeni ise Arda Güler’in istenen süreyi alamaması. Maçlara sonradan girdikten sonra takıma hareket ve tempo katan Güler, pek çok kilit pasla da gol yollarında etkili oluyor. Modric gibi yaşlı oyuncuların takımda yer almasına karşın Arda Güler’e yer bulunmaması eleştirilirken dev derbi öncesinde nasıl karar alınacağı da merak ediliyor.

Arda Güler El Clasıco'da Sahada Olacak Mı?

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Arda Güler Barcelona maçında ilk 11’de yer almayacak. Karşılaşmaya yedeklerde başlayacak oyuncu, oyunun gidişatına göre forma şansı bekleyecek. Haberde konuyla ilgili ''Şimdi takım, Borussia Dortmund ve Barcelona ile oynanacak belirleyici maçlarla sezonun en önemli dönemeçlerinden biriyle karşı karşıya. Güler'in tek bir dakika bile oynamadığı Metropolitano'da (Atletico Madrid deplasmanı) Ancelotti, Türk oyuncunun hırçınlığı yerine Modric'in tecrübesini tercih etmişti. Eğer görünüm çok değişmezse Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ve Clásico'da da aynı şeyi yapacaktır." denilirken bu haberlerin gündeme gelmesi sonrasında Arda Güler için tepkiler daha da arttı.

Spor Haberleri