Real Madrid - Borussia Dortmund Maçı Şifresiz mi? İşte Yayın Kanalı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçları bugün başlıyor. En dikkat çeken Real Madrid - Borussia Dortmund maçı şifresiz mi? İşte Real Madrid - Borussia Dortmund yayın kanalı.

Dünyanın en prestijli futbol turnuvaları arasında yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta başlıyor. Bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak 3. hafta maçlarında en çok dikkat çeken eşleşmelerden birisi de Real Madrid - Borussia Dortmund olacak. Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelen taraflardan mutlu sona ulaşan Real Madrid olmuştu. Şimdi ise lig formatında karşı karşıya gelen iki ekibin maçının ne zaman oynanacağı ve şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

Real Madrid - Borussia Dortmund Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı?

Arda Güler’in transfer olmasıyla Türkiye’de daha yakından takip edilmeye başlanan Real Madrid, zorlu maçta Borussia Dortmund karşısında 3 puan almaya çalışacak. Nuri Şahin yönetiminde iyi bir performans sergilemeye başlayan Borussia Dortmund, ligde üst sıralardaki yerini korumak adına 3 puan hedefliyor. 3 puan için sahaya çıkacak Real Madrid - Borussia Dortmund’un maçını izlemek isteyenler ise Türkiye’de hangi kanalda maçın yayınlanacağını merak ediyor.

Real Madrid - Borussia Dortmund arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesi şifresiz yayınlanmayacak. 22.00 itibariyle başlayacak maç Tabii Spor’dan canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Tabii Spor üzerinden maçı izlemek isteyenlerin Tabii Spor paketini satın alması gerekiyor.

Real Madrid - Borussia Dortmund Maçında Arda Güler Oynayacak mı?

Maç öncesinde merak edilenlerden birisi de Arda Güler’in durumu. Son gelen bilgilere göre Arda Güler maçta forma giymeyecek ve maça yedeklerde başlayacak. İki takımın ilk 11’inin şöyle olması bekleniyor.

  • Real Madrid: Courtois; Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy; Bellingham, Tchouameni, Valverde; Rodrygo, Mbappe, Vini Jr
  • Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Can, Sabitzer; Malen, Brandt, Gittens; Guirassy

Spor Haberleri