TEKNOFEST’e Katılacak Ziyaretçiler İçin Kayıtlar Başladı

2 Ekim’de Adana’da başlayacak TEKNOFEST için ziyaretçi kayıtları açıldı. İşte kayıtlarla ilgili detaylar.

Bu yıl TEKNOFEST heyecanı Adana’da yaşanacak. Adana’da yapılması kararlaştırılan etkinlik 2 Ekim 2024’te başlayacak ve 6 Ekim gününe kadar devam edecek. 5 gün boyunca teknolojinin başrolde olacağı TEKNOFEST’te çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve tanıtımlar gerçekleştirilecek. Her yıl büyük ilgi gören ve yüksek sayıda ziyaretçinin katıldığı TEKNOFEST için Adana ziyaretçi kayıtları da başladı. katılmak isteyen herkesin kayıt yaptırması zorunlu. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ana yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST’te çok sayıda sponsor ve katılımcı desteği bulunuyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’deki TEKNOFEST etkinliklerine büyük ilgi olduğu gibi Adana’da yapılacak bu yılki etkinliğin coğrafi olarak uzak olması nedeniyle Doğu bölgelerindeki vatandaşlardan ilgi görmesi bekleniyor.

2023’te 4,5 Milyon Ziyaretçi Gelmişti

2023 yılındaki son etkinlikte 4,5 milyon ziyaretçi ağırlanmıştı. Adana’da yeni festival rekorlarının kırılması bekleniyor. Adana’da 25 farklı teknoloji yarışmasının final aşaması yapılacak. Ödüller de yine etkinlik kapsamında verilecek. 49 ana kategoride ve 127 alt kategoride düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmalarına bu yıl başvuru yapan 790 bin takım ve 1 milyon 650 binden fazla yarışmacı var. Dereceye girenlere toplamda 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’yi aşan değere sahip malzeme verilecek.

TEKNOFEST Adana Ziyaretçi Kaydı

7 yaş üzeri tüm vatandaşların TEKNOFEST ziyaretçi kaydı yaptırması gerekiyor. Kayıt ekranlarının açılması sayesinde katılımcılar www.teknofest.org adresinden işlemlerini yapabilecek.

Teknoloji Haberleri