Football Manager 25 Ne Zaman Çıkış Yapacak?

SEGA’nın yaptığı açıklamada oyunun çıkışının ertelendiği belirtildi. Peki, Football Manager 25 ne zaman çıkış yapacak? İşte merak edilenler…

Oyun dünyasının popüler oyunu Football Manager 25 için geri sayıma geçilmiş olsa da beklenen gerçekleşmedi. Football Manager 25 oyun çıkış tarihinde erteleme yapıldığı duyuruldu. Her yıl Kasım ayında piyasaya sunulan Football Manager 25, erteleme sonrasında yaklaşık 5 ay sonra piyasaya çıkacak.

Football Manager 25 Ne Zaman Çıkacak?

Football Manager 25, Mart 2025 itibariyle piyasaya çıkacak. Kasım ayı yerine erteleme kararı alan Sega, oyunu 2025’in Mart ayına ertelemiş oldu. Bu durum ise oyuncuların tepkisini çekti. Sosyal medyada büyük gündem olan durum, oyunu oynamak isteyenlerden tepki çekti. Resmi internet site üzerinden yapılan duyuruda oyun için "Seride bir nesildir yapılan en büyük teknik ve görsel gelişim" için erteleme kararının alındığı belirtildi. Bu yeni güncelleme her ne kadar oyuncular için büyük bir heyecan yaratmış olsa da 5 aylık gecikme çok bulundu.

Football Manager 25 Hangi Platformlarda Desteklenecek?

Mart ayında piyasaya sunulacak Football Manager 25; PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Switch, PC, iOS ve Android sistemlerinde desteklenecek.

FM’nin resmi internet sitesinin dışında Sega kaynaklarında da yer alan bu gelişme için şirket "Son Eylül Ayı Geliştirme Güncellemesi raporumuzda Football Managerın yeni döneminin ilk bölümünde olabilecek en iyi deneyimi sunmak için kendimize daha fazla zaman tanımak adına FM25in çıkış tarihini ertelememiz gerektiğini belirtmiştik. Bu ek süre, oyun kalitesi ve deneyiminin beklentilerinizi ve bizim yüksek standartlarımızı karşılaması için yeterli olmadı.” denildi.

Çeşitli şirket içi sorunlar yaşayan Sega, kalitenin tehlike atılmak istenmemesi nedeniyle erteleme yoluna gittiğini ifade etti.

Teknoloji Haberleri