Instagram’a TikTok’taki Popüler Özellik Geldi

Instagram’a TikTok’tan özellik kopyalama devam ediyor. Favori özellik Spotify entegrasyonu Instagram’a da geldi. İşte detaylar.

TikTok ile Instagram arasındaki kıyasıya rekabet son dönemlerde özellikleri birbirinden almaya dönmüştü. Öyle ki TikTok’ta yer alan pek çok özellik, kısa süre içerisinde Instagram’da da yer almaya başlamıştı. Bu kapsamda yeni bir durum daha ortaya çıktı. TikTok’ta çok fazla kullanılan ve favori özellikler arasında yer alan Spotify entegrasyonu için Instagram'dan resmi açıklama geldi. İşte yeni özellikle ilgili ilk detaylar.

Instagram’a Spotify Entegrasyonu Geldi

Instagram’da favori şarkıların bulunması, beğenilen bir müziğin keşfedilmesi oldukça zordu. TikTok’da bu durum Spotify entegrasyonuyla çözülürken Instagram’da da benzer bir adım atıldı. Instagram ile Spotify arasında yapılan yeni anlaşma sonrasında entegrasyon sağlandı. Kullanıcılar Instagram’daki şarkıları doğrudan Spotify kütüphanelerine eklenebilecek. Müziklerin keşfedilmesi ve Spotify üzerinden dinlenmesi adına büyük bir kolaylık sağlayacak özellik tüm Instagram kullanıcıları tarafından kullanılabilir durumda. Bu bakımdan siz de Instagram’daki şarkıları beğendiğinizde doğrudan Spotify hesabınız üzerinden dinlemeye başlayabilir, şarkıyı favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Instagram’ın Spotify ile iş birliği yapması Spotify cephesinde de heyecan yarattı. Şirketten yapılan açıklamada, "Müziğin her alanda olduğunu biliyoruz ve birçoğunu sosyal medya hesaplarınızda keşfedebiliyorsunuz. Bu yüzden Instagram'da bulduğunuz şarkıları tek tıkla Spotify'a eklemeyi kolaylaştıran yeni entegrasyonumuzu duyurmaktan heyecan duyuyoruz." denildi.

Teknoloji Haberleri