Vicdanları sızlatan görüntü! ABD'li televizyoncu yaşlı Türk'ün videosunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

Türkiye'de tatil yapan ABD'li TV programcısı Eureka Ohara, yolda peçete satan yaşlı adam ile iletişim kurma çabasını sosyal medyaya koydu. Yaşlı adamın cevabını tüm dünya ile paylaşan Ohara'nın videosu Türk vatandaşlarını rahatsız etti.

ABD'li TV programcısı ve drag sanatçısı Eureka Ohara, tatil için Türkiye'yi seçen isimlerdendi. Yolda önünü kesen yaşlı adamla konuşan Ohara, yaşlı adama ''Adın ne?'' diye sordu. Yaşlı adam ise bunu anlamayarak elindeki peçeteyi satmak için hamle yapmaya devam etti ve  ''Açım'' dedi. Ohara’nın sosyal medya platformundan tüm dünya ila paylaştığı görüntüler Türkiye’deki ekonomik krizi en acı şekilde yeniden anımsattı.

Ohara’nın Isosyal medya platformu nstagram’da hikaye olarak paylaştığı görüntülerde Türkiye’de yaşlı bir adamın elindeki selpakları Ohara’ya satmak için çaba harcadı. Adamın ne yapmaya çalıştığını anlamayan Ohara, yaşlı adama İngilizce olarak “Adın ne?” ve kamerayı işaret ederek “Buradaki arkadaşlarıma merhaba de” dedi.

Yaşlı adam Ohara’nın söylediklerini anlamadığı için yalnızca “Açım” demekle yetindi. Yaşlı adamın isminin “Açım” olduğunu sanan Ohara ise, “Açım, tanıştığıma memnun oldum Açım” dedi.

Yaşlı adamın geçinmek için peçete satmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada gündeme bomba gibi düşerken tepkiler çığ gibi büyüdü.

Ekonomi Haberleri