Tolgahan Sayışman'ı görenler tanıyamadı! Rolü için bu hale geldi

"Aynasız" filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, iki ayrı rol için kılıktan kılığa girdi. Sayışman, karakterlerden biri için özel teknikle 40 kilo şişmanlatıldı.

Oyuncu Tolgahan Sayışman’ın yapımını üstlendiği ve aynı zamanda kendisinin de başrolünde yer aldığı polisiye-komedi türündeki "Aynasız" filmi, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor. 

Çekimleri tamamlanan ve 18 Şubat günü vizyona girmesi planlanan filmde, senaristler Tolgahan Sayışman'a sürpriz yaparak, oyuncunun canlandırdığı rollerden birine oğlu Efehan’ın, diğerine ise babası Haluk’un isimlerini verdi.

55 DAKİKADA 40 KİLO ALDI

“Haluk” karakteri için her sahne öncesi 55 dakika süren özel bir hazırlık sonrası, kilolu ve sakallı hale gelen Tolgahan Sayışman’ı, çekimler sırasında gören Antalyalılar tanıyamadı.

GERÇEK HALİ VE KİLOLU HALİYLE BEYAZPERDEDE

Çekimlerde sahne devamlılığını sağlamak için çıplak olması gereken sahnelerde de oyuncu, özel bir teknikle aynı kilolu haline büründürüldü.

"Aynasız" filminde Sayışmana'a; Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Serdar Burak Şanal, Mehmet Bozdoğan, Çağla Boz, Aslıhan Karalar ve Sera Tokdemir gibi zengin bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Daha önce "Aynasız" adlı filminin çekimlerinin sona erdiğini aktaran Tolgahan Sayışman, "Set bitti. Ben de sürekli montajdayım. O da bittikten sonra vizyon tarihi belli olacak. Pandemi süreci de biraz normale dönerse, sizlerle net bir tarih paylaşacağım." diye konuşmuştu.

Magazin Haberleri