Narin Bulundu mu? Narin Kaçırıldı mı kayboldu mu?

Narin Bulundu mu? Narin Kaçırıldı mı kayboldu mu?
Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin bulundu mu? Narin ile ilgili şüpheler neler? İşte narin dosyasından son gelişmeler…

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları sürüyor. Evinin olduğu yerden kaybolan ve güvenlik kameralarında kaybolmadan hemen önceki görüntülerine rastlanan Narin Güran için son dakika gelişmesi yaşandı. Narin Güran bulundu mu? Narin Güran kaçırıldı mı yoksa kayboldu mu?

Narin Güran Bulundu mu?

24 Ağustos tarihi itibariyle Narin Güran bulunamadı. 200 jandarma personelinin yakından takip ettiği ve arama yaptığı Narin Güran için tek somut delil güvenlik kamerası görüntüleri oldu. Yapılan aramalarda çember giderek genişletilirken 3 kilometre uzaklıkta Narin Güran’a ait olduğu belirlenen terlik bulundu. Çocuğunun tek başına 3 kilometre uzaklığa gitmeyeceğini düşünen Baba Arif Güran is kızının kaçırıldığını düşündüğünü söyledi.

narin-bulundu-mu.jpg

Narin Güran Ne Zaman, Nerede Kayboldu?

Narin Güran 22 Ağustos günü öğle saatlerinde kayboldu. Kuran kursuna gittiği belirtilen ve kurstan ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Narin Güran için arama çalışmaları başlatıldı. Narin Güran için arama çalışmaları 22 Ağustos 21.00 itibariyle başladı. Bu saate kadar ise köylüler tarafından arama yapıldı ve bir sonuca ulaşılamadığı için destek istendi. Karadan ve havadan yapılan çalışmalarda bölgeye girdiği tespit edilen 150 aracın hepsi incelendi ve sonuca ulaşılamadı. Narin Güran’ın camideki kuran kursundan çıktıktan sonra okul bölgesinde görüldüğü ancak daha sonrasında kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Ancak terlik dışında küçük kızdan hiçbir haber alınamadı. Aile ve yetkililer küçük kızın kaçırılma ihtimalini düşünüyor.

Elde edilen son kamera görüntülerinde ise yolda yürüyen Narin Güran’ın bir anda boş araziye doğru yöneldiği ve sonrasında izini kaybettirdiği görülüyor. İşte o anlar…

Asayiş