Nissan Ekim Ayı Kampanyalarını Duyurdu

Nissan Ekim Ayı Kampanyalarını Duyurdu
Markalardan ekim ayı kampanyaları arka arkaya geliyor. Nissan ekim ayı kampanyaları resmi olarak açıklandı. İşte detaylar.

Türkiye’de ilgi gören markalardan Nissan, ekim ayına özel olarak kampanyalarını hazırladı. Kampanyalarını online olarak resmi kanalları üzerinden duyuran Nissan, GSR2 sonrasındaki yeni sürecinde iki yeni aracı için kampanya yaptı.

Nissan Qashqai Ekim Kampanyası

Nissan’ın ilk kampanyaları Türkiye’de büyük popülerlik kazanan Nissan Qashqai için oldu. Ekim ayı kampanyasında nakit alım desteği ve sıfır faiz gibi pek çok yeniliğe yer veren Nissan, 200 bin TL’ye varan nakit alım desteği sunuyor. Versiyonlara göre nakit alım destekleri şöyle;

  • Hafif hibrit 4x2 Skypack donanımı 200 bin TL
  • Hafif hibrit 4x2 Designpack donanımı 200 bin TL
  • Diğer donanımlarında 100 bin TL nakit desteği verilecek.

Nakit desteğinin yanı sıra faizsiz kredi seçeneği de sunan marka, 120 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz imkanı ile ayda 12 bin TL ödemeler ile nakit çözümü sağlıyor.

nissan-juke.jpg

Nissan Juke Ekim Kampanyası

Nissan Juke için Ekim kampanyasında özel renk ön plana çıkarıldı. Sarı rengi ile yeniden donatılan araç, Haziran ayında Türkiye lansmanı ile göz doldurmuştu. Yenilenen model için N-Sport paketini de tanıtan Nissan, ekim ayında yeni model için beklentilerini yükseltmiş durumda. Hangi donanım olursa olsun 100 bin TL nakit desteği sağlayan şirket, 300 bin TL’ye kadar 12 ay taksitli, sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor.