Diamond Tema ne dedi? Diamond Tema kime küfür etti?

Diamond Tema ne dedi? Diamond Tema kime küfür etti?
Diamond Tema Türkiye’de yeniden TT oldu. Peki Diamond Tema ne dedi? Diamond Tema kime küfür etti? İşte detaylar.

Söylediği sözler ve YouTube videoları ile son dönemlerde Türkiye’de gündem olan Diamond Tema yeniden TT oldu. Sosyal medyada hakkında binlerce mesaj atılan Diamond Tema için çoğu kişi ise olayın ne olduğunu merak ediyor. Diamond Tema ne dedi? Diamond Tema kime küfür etti? İşte merak edilenler…

Diamond Tema Ne Dedi?

Diamond Tema sosyal medyada yeni bir video paylaştı. Bu videodaki sözleri sonrasında ise gündem oldu. Diamond Tema ne dedi sorusunun gündeme gelmesine neden olan olayda, Diamond Tema Türkiye’nin ve Türk halkının çok kötü olduğunu söyledi. Ahlak seviyesine vurgu yapan Diamond Tema, bu sözleriyle bir anda tepkilerin odağında oldu. Diamond Tema’nın sözleri şöyle;

Türkiye çok kötü bir ülke. Türk halkı da aynı şekilde. Bu ahlak seviyesiyle geleceğimiz parlak değil. Söylediklerimin arkasındayım, doğru konuşmuşum. Ülkenin profesörlerinin bile çoğu yetersiz, kendimizi kandırmayalım.

Diamond Tema Kime Küfür Etti?

Diamond Tema Türkiye’ye ve Türk halkına küfür etti. Söylediği sözler sonrasında gelen tepkilere de cevap vererek ikinci bir açıklama yapan isim, bu sözleriyle ağır bir şekilde eleştirildi.

diamond-tema.jpg

Vallahi kusura bakmayın. Türk vatandaşıyım. Türkiye'de büyüdüm. Atatürk'e aşığım ama Türkiye b*mb*k bir ülke. Türk halkı b*mb*k bir halk. Ağzıma sağlık çok güzel söylemişim. Son iki aydır gördüğüm her şey bin kere haklılığımı ispatladı. Ülkenin profesörlerinin bile çoğu leş kendimizi kandırmayalım. Sırf Arnavut olduğum için batmış bu sözler. Söyleyen 7 kuşaktır Türk olan biri olsaydı alkışlardınız. Şunu gündem ederek bana sallamaya çalışmanız bile sözlerimi haklı çıkarıyor. Milliyetçilik kendi milletini övmekle başlar, sonra gerçeği görüp sövmekle biter.