MSB İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı!

MSB İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı!
1829 sürekli işçi alımı yapacağını duyuran MSB işçi alımı sonuçları için resmi duyuruyu yaptı. İşte detaylar.

Milli Savunma Bakanlığı 1829 sürekli işçi alımı yapacağını duyurmasının ardından ilana büyük ilgi gösterildi. Sürekli olarak çalışacak 1829 işçi için başvuru süreci 2 Ağustos itibariyle sona ermişti. İhtiyaç duyulan personel için kura çekimi ve sınav süreçlerinin tamamlanmasıyla gözler sonuçların açıklanmasına çevrilmişti. MSB işçi alımı sonuçları resmen açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı duyurusu ile yapılan resmi açıklamalarda MSB işçi alımı için bir sonraki aşamaya geçiş yapılacağı belirtildi.

MSB İşçi Alımı Sonuçları Sorgulama

bugün sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte 2024 Yılı Millî Savunma Bakanlığı açıktan sürekli işçi temini için adaylar belirlendi. MSB işçi alımı sorgulama işlemlerinin yapılabilmesi adına https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresine giriş yapılması yeterli olacak. Sonuçları öğrenen ve itiraz etmek isteyenler için ise itiraz süreci 9 Eylül tarihi itibariyle başlayacak. 13 Eylül’e kadar itirazda bulunabilecek adaylar, haklı bulunmaları halinde değişiklik yapılmasını sağlayacak.

Alım için bir sonraki süreç ise sözlü sınav olacak. 100 puan üzerinden yapılacak hesaplamalarda 70 puan altında alan adaylar elenecek. Gerekli resmi açıklamalar ve ortalama puanlar da MSB internet sitesi üzerinden yapılacak.