Narin’den Haber Var mı? 2 Eylül Gelişmeleri

Narin’den Haber Var mı? 2 Eylül Gelişmeleri
Türkiye’de milyonların umutlu haber beklediği Narin’den haber var mı? 2 Eylül son dakika gelişmeleri neler?

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve günlerdir kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları devam ediyor. Umutlu bekleyiş gün geçtikçe yerini endişeye bırakırken her gün “Narin bulundu mu?” sorusu gündeme damga vuruyor. Sorgulamaların ve araştırmaların devam ettiği Narin Güran olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Peki, Narin’den haber var mı?

8 Yaşındaki Narin’den Haber Var mı?

Narin’den haber yok. Henüz küçük kızla ilgili önemli bir gelişme yaşanmadı. Soruşturmalar ve verilen ifadelerde farklı olayların yaşandığı görülürken bugün son dakika gelişmesi olarak Narin’in amcası adliyeye sevk edildi. Diğer yandan arama çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Komandolardan da destek alınmaya başlandı. Köye 2 kilometre uzaklıkta bulunan sulama kanalı bölgesinde aramalar yoğunlaştırıldı. Aramaların 13. gününde Narin’den umutlu haberler beklense de çok sürenin geçmesi nedeniyle küçük kızın tek başına doğada hayatta kalmasına ihtimal verilmiyor. Zira şu ana kadar küçük kıza dair hiçbir ize de rastlanmadı.

Narin Arama Çalışmaları Sürüyor

Narin’den haber alabilmek adına arazide arama çalışmaları sürüyor. İz köpeklerinin dahil edildiği aramalar havadan ve karadan devam ediyor. Köye giren ve çıkan tüm araçlar aranırken geçmişe dönük de incelemeler sürdürülüyor.