Galatasaray'daki Karaborsa Bilet İddiaları Başsavcılığına Taşındı

Galatasaray'daki Karaborsa Bilet İddiaları Başsavcılığına Taşındı
Galatasaray'daki karaborsa bilet iddiaları ile gündem derinleşiyor. Rezen Epözdemir konuyu hukuka taşıdı. İşte detaylar.

Son dönemlerin en sıcak gündemlerinden birisi Galatasaray'daki karaborsa bilet iddiaları. Henüz kanıtlanmayan ancak pek çok ismin adı geçen olayla ilgili pek çok isim açıklamalarda bulunmuştu. Galatasaray kulübünün konuyla ilgili adım atması beklenirken ilk hamle eski Galatasaraylı yönetici ve hukukçu Rezan Epözdemir’den geldi. Gündemdeki iddialara yönelik sayfalarda belge sunan ve iddiaları kanıtlayan Epözdemir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Sürecin nasıl devam edeceği ve iddiaların doğru olup olmadığı savcılık araştırması sonrasında ortaya çıkacak.

galatasarayli-yonetici-ve-hukukcu-rezan-epozdemir.jpg

Gazeteci Fatih Altaylı Sonrasında Rezan Epözdemir Devrede

Gazeteci Fatih Altaylı’nın peşini bırakmayacağım dediği olaya yönelik bir hamlenin de Galatasaraylı yakın bir ismin Rezan Epözdemir’den gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Epözdemir’in sunduğu belgeler kamuyla da paylaşıldı. Belgelerde ortaya çıkan detaylar ve isimler şöyle;

  • 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe, Bayern Münih ve Manchester United maçının biletleri hemen tükendi.
  • Emircan adlı bu şahsın banka hesaplarının incelenmesi gerekir.
  • Şoför olarak bilinen Ümit Bey’in banka hesapları acilen incelenmelidir.
  • Stat güvenlik odasının arka tarafındaki gizli bir oda dikkat çekecektir. Bu oda incelenmelidir. Bu odayı Eray Yazgan, Alper Narman ve eski Adnan Oktar müridi Bora Bahçetepe kullanmaktadır.
  • Galatasaray yönetimi bu işi kapatacak bir savcıya verilmesi için tüm siyasi güçlerini kullanıyorlar.

Galatasaray’ın sadece tek bir maçta dahi 250 bin Euro tutarında zarar yaşadığını belirten eski yönetici “Tüm bu yazdıklarım, kulüp çalışanları tarafından bilinen ve yönetim tarafından organize edildiği için içleri kan ağlayarak bunu izlemek zorunda kalan görevliler tarafından bana aktarılan bilgiler” diyerek şikayetini iletmiş durumda.