Fethullah Gülen’e Rahmet Eyleyen Sunucu Aysın Komitgan’a Büyük Tepki!

Fethullah Gülen’e Rahmet Eyleyen Sunucu Aysın Komitgan’a Büyük Tepki!
Türkiye’de sabah saatleri itibariyle ölüm haberinin duyurulduğu terörist elebaşı Fethullah Gülen’e rahmet eyleyen Sunucu Aysın Komitgan’a tepkilerin odağında yer aldı. İşte detaylar.

15 Temmuz hain darbe girişiminin arkasında yer alan ve FETO terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen bugün öldü. Sabah saatlerinden itibaren sosyal medyada en büyük gündemlerden birisi olan bu ölüm haberine karşı televizyon ekranlarında dahi yayın ilkelerine bağlı kalınmadığı dikkat çekmişti. “Ateşi bol olsun” gibi sözlerin söylendiği Gülen için Bursa’da yayın yapan bir haber sitesindeki yayındaki sözler gündem oldu. Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan’ın sabah programda söylediği sözler büyük tepki çekti. Tepkiler sonrasında video kaldırılırken videonun o bölümleri ise kesildi.

Sunucu Aysın Komitgan Ne Dedi?

Sabah programı sunan Sunucu Aysın Komitgan, Fethullah Gülen’in ölüm haberini aldıktan sonra durumu izleyenlere aktarmak istedi. “Güneşli bir hava var. Gün başladığı gibi bir anda 'Acaba mı, gerçekten mi' sorularıyla şaşkınlığa uğradığımız, çünkü birkaç kez gündeme gelen ama gerçek olmadığını öğrendiğimiz bir haberle uyandık. Kendisi dün vefat etmiş. Onun örgütüne yakın kaynaklardan ve yeğeninden yapılan açıklamayla ölüm haberi teyitleşti. Ne diyelim, mekanı cennet olsun” diyerek haberi duyuran Komitgan’ın bu sözleri tepkiyle karşılandı.

aysin-2.png

Yoğun eleştiri alan Komitgan saatler sonrasında sosyal medya hesabından tv100’de popüler olan tepkiyi sosyal medya hesabından paylaştı.