Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
A Milli Voleybol takımımız, Milletler Ligi 2022'de nefes kesen mücadelelere imza atıyor. Ligin 3. haftasında Japonya ile eşleşen Filenin Sultanları, bir sonraki müsabaka için tam kadro hazır. Peki, Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Milletler Ligi Türkiye Japonya maçı hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Kadın Voleybol takımımız, Milletler Ligi 2022'de mücadelelerini sürdürüyor. Şu ana dek 10 maçın 6'sını kazanan Filenin Sultanları, yarın yeni bir müsabakaya daha çıkıyor. Milletler Ligi 3. haftasındaki rakibimiz Japonya oldu. Türkiye-Japonya voleybol maçı ile ilgili detaylar sizlerle...

TÜRKİYE-JAPONYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Kadın Milli Voleybol Takımımız, en güçlü rakiplerden Hollanda'yı 3-0 genel skor ile mağlup ederek bu haftanın ilk galibiyetini kazanmıştı. Milletler Ligi 2022 kapsamında düzenlenen voleybol maçları devam ederken, Filenin Sultanları üst sıralara çıkmak istiyor. Ay-yıldızlılar, şimdi de Japonya ile karşı karşıya gelecek. Maç, Kanada'da oynanacak.

Voleybol Kadınlar Milletler Ligi heyecanı nefes kesen mücadelelere sahne oluyor. Japonya ile kozlarını paylaşacak olan Millilerimiz, bir kez daha tarihe geçmek istiyor. Türkiye Japonya voleybol maçı yarın oynanacak ve Filenin Sultanları için tek hedef galibiyet!

Türkiye Japonya voleybol maçı, 2 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 02.00'de TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak.