Ümit Özdağ Halk TV sunucusu Şule Aydın'a sert çıktı! Sunucu Şule Aydın kimdir? Özdağ, Şule Aydın için ne söyledi?

Ümit Özdağ Halk TV sunucusu Şule Aydın'a sert çıktı! Sunucu Şule Aydın kimdir? Özdağ, Şule Aydın için ne söyledi?
Ümit Özdağ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Halk TV Ana Haber sunucusu Şule Aydın'a "Halk TV senin A Haber ve Akit, ATV'den hiç farkın yok. Sunucu kızım sen hiç utanmadın mı?" diye seslendi. Özdağ'ın bu çıkışı tepkiyle karşılandı. Peki ile Halk TV Ana Haber sunucusu Şule Aydın kimdir? Ümit Özdağ neden sunucu Şule Aydın'ı hedef aldı? İşte detaylar...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Türkiye'de iç savaş çıkacağı" iddiasının ardından İçişleri Bakanlığı'nın kendisini "iç savaş çığırtkanlığı" ile suçlamasının ardından basın toplantısı düzenleyerek konuşma yaptı.

Özdağ, İçişleri Bakanı Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı'ya "Aktif terör kodu olan adamları havaalanından ne karşılığında aldırdın? Göç idaresi il müdürlüklerindeki torpil odalarına ne kadar işlem yolladın?" diye sordu. Ayrıca bir tüfek fotoğrafı da gösteren Özdağ, "Konya’da üretilen bu otomatik tüfeğin kimlere, kimler tarafından dağıtıldığını açıklasınlar, yoksa biz açıklayacağız!" ifadeleriyle seslendi.

"KENDİSİ AÇIKLAYACAK MI?"

Halk Ana Haber sunucusu Şule Aydın da bu iddiaları ekrana yayınlayarak, "Ümit Özdağ açıklasınlar diye seslendi. Peki açıklamazlarsa Sayın Özdağ, kendisi açıklayacak mı? Çünkü siyasette böyle de bir dil oluşmaya başladı. Açıklayın diye sesleniliyor ama sonrasında yeni bir açıklama gelmiyor. Ya da 'ben konuşursam' deniyor ama konuşulmuyor. Özdağ'ın soruları önemli, önümüzdeki dönemde de çok konuşulacağa benziyor" dedi.

"SUNUCU KIZIM SEN HİÇ UTANMADIN MI?"

Bu yayının ardından Ümit Özdağ, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, "Yıllarca A Haber Akit TV'ye en ağır ve haklı eleştirileri yaptık ve yapıyoruz. Halk TV senin A Haber ve Akit, ATV'den hiç farkın yok. Sunucu kızım sen hiç utanmadın mı? Annen ve baban 'Biz seni bunun için mi yetiştirdik?' diye sorunca utanmayacak mısın?" ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

SUNUCU ŞULE AYDIN KİMDİR?

Gazeteci ve yazar olan Şule Aydın'ın birçok kitabı bulunmaktadır. Şule Aydın, gezi, turizm, gezi rehberleri kategorilerinde kitaplar yazmış olan bir yazar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bilinen kitaplarından bazıları; Kriz ve Stres Yönetimi, Turizm İşletmelerinde Çalışan İlişkileri Yönetimi, Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler olarak sayılabilir.

Bir dönem Halk TV'den ayrılan Aydın geçtiğimiz aylarda kanalda yapmış olduğu sunuculuk görevine dönerek sevenlerini mutlu etmişti.