Sedat Peker cinnet geçirmişti! Emekli Albay Levent Göktaş'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabına ilişkin flaş açıklama

Sedat Peker cinnet geçirmişti! Emekli Albay Levent Göktaş'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabına ilişkin flaş açıklama
Hablemitoğlu cinayetinin planlayıcısı olduğu gerekçesiyle aranan firari Levent Göktaş adına Twitter'da açılan hesabın sahte olduğunu avukatları açıkladı. Söz konusu hesabı yöneten kişi Sedat Peker ile tartışma yaşamıştı.

Necip Hablemitoğlu cinayetinin planlayıcısı olduğu gerekçesiyle aranan firari emekli Albay Levent Götaş adına sosyal medya platformu Twitter üzerinden hesap açıldı. Hesap üzerinden belgeler ve videolar paylaşılacağı ifade edildi. 

Avukat Hüseyin Ersöz, Levent Göktaş adına açılan hesabın sahte olduğunu ifade ederek yapılan açıklamayı yayınladı.

Hüseyin Ersöz kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Müvekkilimiz Mustafa Levent Göktaş’a ilişkin Kamuoyu Duyurusunda yazanlar dışında, hiçbir spekülasyona itibar edilmemesini rica ediyor; bu konuda herkesin gerekli duyarlılığı göstermesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ersöz sahte hesabın kapatılması için gerekli başvurunun da yapıldığını belirtti.

Gerçek Gündem’e konuşan Levent Göktaş’ın avukatı Celal Ülgen de söz konusu hesaba ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Kesin FETÖ'cüler, FETÖ'cüler bunlar. Eğer Levent Göktaş olsaydı, o bana 'ağabey' diye seslenirdi. Ama anlaşılıyor ki ellerinde bir takım kıytırık bilgiler var. Bunları açıklamaya hazırlanıyorlar anlaşılan. Fakat gördüğüm kadarıyla, şu an hesap askıya alınmış durumda. Zaten Levent Göktaş olsaydı beni ve Ahmet Zeki Üçok'u bu şekilde tanımlamazdı. FETÖ'cüler intikam almak istiyor. O yüzden de ortalığı bulandırıyorlar.”