Cemre Demirel, Kılıçdaroğlu hakkında ne söyledi? Cemre Demirel olayı nedir?

Cemre Demirel, Kılıçdaroğlu hakkında ne söyledi? Cemre Demirel olayı nedir?
Sosyal medyanın bugünkü gündemi Cemre Demirel ve onun söyledikleri oldu. Peki Cemre Demirel kimdir, neden gündem oldu? Kılıçdaroğlu ile ilgili ne söyledi? Cemre Demirel kanser mi?

Sosyal medya ünlüsü Cemre Demirel, alkollü olarak yaptığı canlı yayında söyledikleri sebebiyle gündem oldu. Bunun sonrasında Twitter'ı sallayan Cemre Demirel'in kim olduğu merak ediliyor. Biz de haberimizde 'Cemre Demirel neden gündem oldu? Cemre Demirel kimdir, nereli, kaç yaşında?' sorularına cevap verdik. İşte ayrıntılar...

Sosyal medya ünlüsü Cemre Demirel, alkollü olarak yaptığı canlı yayında “Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olma ihtimali” nedeniyle sinir krizi geçirerek kameraya cinsel organını gösterdi ve Kılıçdaroğlu ile Erdoğan’a küfür etti.

CEMRE DEMİREL KİMDİR, KANSER Mİ?

Cemre Demirel veya internet dünyasındaki adıyla 'msikkofield', 1989 senesinde doğdu. Babası Ali Demirel'in erken yaşta ölmesiyle amcasıyle vakit geçirmeye başladı. Amcası Ahmet Demirel'in kültür düzeyinin oldukça yüksek olması Cemre Demirel'e de etki etmiş ve bu blog yazarı farklı görüşleriyle, fikirleriyle binlerce okuyucunun izlediği bir yazar durumuna gelmiştir. İlluminatı, HAARP ve Elon Musk gibi merak uyandıran meselelerle alakalı yazan Cemre Demirel, asıl ününü kimliğini bile paylaşmayarak anonim bir biçimde yaptığı michael sikkofield adındaki blogspotunda elde etmiştir. Sonrasında geride bıraktığımız senelerde kendisini geliştiren Demirel, Galatasaray Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kalemi oldukça iyi olan bu genç yazar, "Bir başka din tasavvuf" ve "Piyon: Gercekle basedemiyorsan, yalanlardan bir kule kur" kitaplarını kaleme almıştır.

Cemre Demirel bir canlı yayın esnasında testis kanserine yakalandığını söyleyerek şunları belirtmiştir: "Hiç hesapta yoktu şimdi söyleyeceğim. Biraz kötü bir haber. Ben kanserim, testis kanseriyim. Bir ay önceydi şikayetim, bugün patoloji sonuçları geldi ve kesin kanserim, mix bir kanser. Haftaya sanırım kemoterapim başlayacak. O çok övdüğünüz saçlarım gidecek muhtemelen. Testis kanseri çok ölümcül bir kanser değil. İlk 5 yılda %5 öldürme riski var. Ama riskli olan şey sıçrama. Metastaz yapıp yapmayacağı mesele. O yüzden her şeye karşı kemoterapiye gidilecek."