Denizbank çöktü mü? Denizbank uygulamasında sorun mu var?

Denizbank çöktü mü? Denizbank uygulamasında sorun mu var?
Sosyal medyada Denizbank müşterileri isyan etti. Denizbank kullanan vatandaşlar mobil ve internet şubesinden işlem yapamadıklarını belirtti. Peki Denizbank çöktü mü? Denizbank uygulamasında sorun mu var? 1 Ağustos 2022 Denizbank neden açılmıyor?

Sosyal medyada Denizbank kullanan vatandaşların mobil ve internet bankacılığından işlem yapamadıklarını paylaşması gündem oldu. Sosyal medya üstünden yüzlerce paylaşımda bulunan müşteriler, problemin bir an evvel düzeltilmesini talep ediyor. Bankadan ise şimdilik resmi bir açıklama gelmedi. Peki, Denizbank çöktü mü? 1 Ağustos 2022 Denizbank neden açılmıyor? Denizbank mobil uygulamada sorun mu var? Denizbank POS çalışmıyor mu? İşte ayrıntılar...

Denizbank müşterileri sosyal medya sayfalarından bankanın internet ve mobil şubelerinde işlem yapamadıkları doğrultusunda paylaşımlarda bulunuyor. Müşteriler sosyal medyadan şikayetlerini söylerken, bankadan meseleyle alakalı şimdilik açıklama gelmedi.

Bazı müşteriler sosyal medyada Denizbank mobil uygulamanın açılmadığını belirtiyor. Konu hakkında şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı.

Vatandaşların bazı şikayetleri şöyle:

@denizbank internet uygulaması neden çalışmıyor.

Denizbank mobil giriş yapılmıyor sorun nedir acaba #denizbank

@DenizBank kredi kart ile ilgili sorun var nasil aktarabilirim.