Yargı yeni sezon ne zaman başlayacak? Yargı 2. sezon fragman çıktı mı? Yeni sezonda Ilgaz olacak mı?

Yargı yeni sezon ne zaman başlayacak? Yargı 2. sezon fragman çıktı mı? Yeni sezonda Ilgaz olacak mı?
Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisi, Kanal D’de ilk sezonuyla fırtınalar estirdi. Yargı’nın sezon finalinde Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü gerçeği tüm izleyicileri şoke etmişti. İzleyiciler, Ilgaz’ın yeni sezonda dizide olup olmayacağını merak ediyordu. Bu ve pek çok sorunun yanıtı Yargı 2. Sezon fragman ile ortaya çıkacak. Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Fragman çıktı mı? Ilgaz yeni sezonda var mı? İşte tüm merak edilenler…

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisi Kanal D’de ilk sezonuyla fırtınalar estirdi. Ay Yapım imzalı dizinin senaryosunu usta kalem Sema Ergenekon kaleme alıyor. Yargı’nın sezon finalinde Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü gerçeği tüm izleyicileri şoke etmişti. Bu andan itibaren pek çok kişi Ilgaz’ı canlandıran Kaan Urgancıoğlu’nun yeni sezonda dizide olup olmayacağını merak ediyordu. Bu ve pek çok sorunun yanıtı Yargı 2. Sezon fragman ile ortaya çıkacak. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Fragman çıktı mı? Ilgaz yeni sezonda var mı? İşte tüm merak edilenler…

YARGI 2. SEZON NE ZAMAN?

Türkiye ve hatta yurt dışında büyük ilgi gören Kanal D’nin fenomen dizisi için tüm oyuncular bu ay içinde yeni sezon çekimlerine başlayacak. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor?

Ekibin 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü sete çıkacağı bilgisi geldi. Yargı yeni sezon ilk bölümü ise 18 Eylül 2022 Pazar günü ekrana gelecek.

YARGI YENİ SEZONDA ILGAZ OLACAK MI?

Dizinin Ilgaz Savcı’sı ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu cephesinden bu konuda bir ipucu dahi gelmezken, senarist ve yapım cephesi de Ilgaz’ın akıbeti hakkında suskunluğunu koruyor elbette. Ceylin (Pınar Deniz) tarafından öldürüldüğü iddia edilen Ilgaz, yeni sezonda muhtemelen 6 ay öncesinde neler yaşadıysa, o hikaye içerisinde dizide yer alacak.

PINAR DENİZ’DEN SAMİMİ İTİRAFLAR

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ise bu yaz aralıksız çalıştı. Bir dergiye röportaj veren güzel oyuncu iddialı sözleriyle magazin gündemini salladı.

Deniz, "Akrep kadınıyım. En büyük tutkum farklı güzellikler görmek. Bundan birkaç yıl sonra bir anda aklıma esip Paris'te sanat eğitimi alabilirim ya da Afrika kıtasında hayvanlar üzerine araştırma yapabilirim." dedi.

Yargı 2. Sezon ne zaman sorusunun yanıtı 18 Eylül olarak geldi. Yargı 2. Sezon fragman ve diğer detaylar ise henüz paylaşılmadı.