Netflix’te izlenme rekoru kıran Resident Evil dizisinin konusu ne? Resident Evil oyuncuları kimler?

Netflix’te izlenme rekoru kıran Resident Evil dizisinin konusu ne? Resident Evil oyuncuları kimler?
Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler arasında Resident Evil ilk sezonuyla yer aldı. Bir oyundan uyarlanan Resident Evil karakterleri kim, bu karakterleri hangi ünlü isimler canlandırıyor? Dijitalin son dönemde en çok konuşulan dizilerinden biri olan Resident Evil konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanları ile yine medya gündeminin zirvesinde. İşte, fenomen dizi hakkında bilmeniz gerekenler!

Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler arasında Resident Evil ilk sezonuyla yer aldı. Bir oyundan uyarlanan Resident Evil karakterleri kim, bu karakterleri hangi ünlü isimler canlandırıyor? Dijitalin son dönemde en çok konuşulan işlerinden biri olan Resident Evil dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanları ile yine medya gündeminin zirvesinde. İşte, fenomen dizi hakkında bilmeniz gerekenler!

RESIDENT EVIL KONUSU NE?

Tüm zamanların en ünlü oyunlarından Resident Evil Biohazard dizisi olarak Netflix'te izleyicisiyle buluştu. Kısa sürede tüm dünyada popüler hale gelen aksiyon-korku temalı dizi, Netflix'in en çok izlenen içerikleri arasında zirveye oynuyor.

Resident Evil evreninde geçen yeni hikayeler bu kez televizyona uyarlandı. Dizide; dünyayı yerle bir eden virüsün yayılmasıyla; hem yeni düzene hem de Umbrella Corporation keşfine odaklanan karakterlerin maceraları konu ediniliyor.

14 Temmuz'da 1. sezonu Netflix'te yayınlanan Resident Evil 2. sezonu da büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin senaristi ve yönetmeni Andrew Dabb. ABD-Almanya ortak yapımı Resident Evil dizisi 20-25 dakikalık 8 bölümden oluşuyor.

Dizide 2022 ve 2036 yıllarında yaşanan olaylar işleniyor. Dr. Albert Wesker ile ikizleri arasındaki mücadele anlatılıyor. Kahramanlar, yıllar sonra karanlık sırları keşfediyor. Aksiyon, korku ve gerilim had safhaya çıkıyor...

RESIDENT EVIL OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Resident Evil karakterleri, geçmiş zamanda oyunu oynayanlar tarafından zaten çok iyi biliniyor. İşte, Resident Evil oyuncuları ve dizide canlandırdıkları karakterler;  

Lance Reddick – Albert Wesker Karakteri
Ella Balinska – Jade Wesker Karakteri
Tamara Smart – Genç Jade Wesker Karakteri
Adeline Rudolph – Billie Wesker Karakteri
Siena Agudong – Genç Billie Wesker Karakteri
Paola Núñez – Evelyn Marcus Karakteri
Mpho Osei Tutu – Yen Karakteri
Anthony Oseyemi – Roth Karakteri
Marisa Drummond – Guard Karakteri
Lea Vivier – Susana Franco Karakteri
Ahad Raza Mir – Arjun Batra Karakteri
Connor Gosatti – Simon Karakteri

İşte, Netflix Resident Evil fragmanı!