Trabzonspor'a Edin Visca'dan kötü haber! Sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Trabzonspor'a Edin Visca'dan kötü haber! Sahalardan ne kadar uzak kalacak?
Trabzonspor'un Atakaş Hatayspor'u 1-0 yendiği maçta sakatlanan Edin Visca'nın sol kolunda humerus kemiğinde kırık tespit edildi. Visca'nın ne kada süre sahalardan uzak kalacağı da merak ediliyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Visca'nın 3-4 ay sahalardan uzak kalabileceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor evinde Hatayspor'u 1-0 yendi.

Maçın ilk yarısında sol kolundan sakatlanan ve hastaneye sevk edilen Edin Visca'nın humerus kemiğinde kırık olduğu tespit edildi.

"MİNİMUM 3-4 AY"

Karşılaşmanın ardından futbolcunun durumuyla alakalı açıklama yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Oyunlar kazanılır, kaybedilir. Futbolcuların sakatlıkları daha üzücü. Edin çok iyi bir profesyonel. Gerçek bir takım oyuncusu. Kolunda kırık var. Süreyi doktor olmadığım için söyleyemem ama minimum 3-4 ay konuşuluyor" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili ekibin 1-0 kazandığı Atakaş Hatayspor karşılaşmasının 40. dakikasında sakatlanan Edin Visca'nın sağlık durumu ile alakalı konuşan Trabzonspor Kulüp Doktoru Halil Polat ise şunları söyledi:

"Takımımızın Atakaş Hatayspor ile oynadığı karşılaşma sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Edin Visca’nın yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol kol bölgesinde kırık (humerus kemiği) tespit edilmiş olup ilk müdahalesi yapılmıştır. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacaktır."