Esenler'de garip olay! Kocasını gömüp başında dua etti

Esenler'de garip olay! Kocasını gömüp başında dua etti
İstanbul'un Esenler ilçesinde bir kadının eşini toprağa gömüp başında dua etmesi görenleri korkuttu. Polisin gelmesiyle gerçek ortaya çıktı. Elektrik çarpan adamın, vücudundaki elektriğin çıkması için toprağa gömüldüğü öğrenildi.

İstanbul Esenler'de bir kadının eşini toprağa yarıya kadar gömüp dua ettiğini görenler korktu. Polis, ihbar sonrasında olay yerine giderek durumu inceledi. Görgü tanıklarının verdiği ifadeye göre, adamı elektrik çarptı, eşi de elektrik çıksın diye toprağa gömdü.

İstanbul'un Esenler ilçesinde bir kadın, vücudundaki elektrik çıksın diye eşini inşaat alanında toprağa gömerek başında dua etti.

BEKÇİ POLİSE HABER VERDİ

Bu şaşırtan ve korkutan görüntüyü gören inşaat bekçisi, polise haber verdi. Ekiplere durumu aktaran kadın, eşiyle inşaattan gitti.

15 Temmuz Mahallesi'nde önceki akşam saatlerinde Fikriye Şahin ve kocası Suphi Şahin inşaat bölgesine kaçak yollarla girdi.

TOPRAĞA GÖMÜP DUA ETMEYE BAŞLADI

Kadın burada birden kocasını toprağa gömdü ve başında dua etmeye başladı.

Bu durumu fark eden inşaat bekçisi olaydan şüphelenip polise haber verdi.

Alarma geçen polis birimleri hemen olay yerine vardı.

ELEKTRİK ÇIKSIN DİYE GÖMMÜŞ

Kadının, polise eşini elektrik çarptığını, vücudundaki elektriğin çıkması için eşini toprağa gömdüğünü söylediği bildirildi.

Bunun sonrasında polisler ayrıldı. Şahin çifti de evlerine gitti.

İnşaat işçilerinden Hüsnü Çelik, "Biz burada çalışıyorduk. Etraftakiler 'birine elektrik çarpmış' dedi. Bunun için de kendisi toprağa gömmüş toprak elektriği alsın diye. Daha sonra polisler geldi. En sonda da karı koca çıkıp gittiler. Artık eve mi gittiler hastaneye mi gittiler bilmiyorum" ifadelerini kullandı.