HÜDA PAR Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı "yeni üye kayıt standı" açtı

HÜDA PAR Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı "yeni üye kayıt standı" açtı
HÜDA PAR Adana İl Gençlik Kolları tarafından 5 Ocak meydanında "yeni üye kayıt standı" kuruldu....

Merkez Seyhan ilçesi 5 Ocak Meydanında açılan standa halkın büyük bir ilgi göstermesi dikkat çekti.

HÜDA PAR'ın tanıtımı ve halk ile tanışma amacıyla açılan stantta, halka tanıtım afişi ve broşür dağıtıldı.

HÜDA PAR'ı tanıtan afiş ve broşürleri dağıtan gençler, halk tarafından partileri ile ilgili merak edilen tüm sorulara da cevap vererek bilgilendirmelerde bulundular.

HÜDA PAR Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Erkuş, partilerini tanıtan broşür dağıtıp merak edilen sorulara cevap verdiklerini, üyelik çalışması yaparak, HÜDA PAR’ın misyonunu anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.

Erkuş, “Genelde merak edip gelen vatandaşlar HÜDA PAR’ı soruyor. Standımıza gelen vatandaşlarımıza İslami bir çizgide olduğumuzu anlatıyoruz. Onlar ise HÜDA PAR’ın mecliste olması ve medyada daha çok görünür olması gerektiğini söylüyorlar.

“Her zaman gençlerle beraberiz”

Gençlik kolları olarak maddi ve manevi çalışmalarla gençlere ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Erkuş, ekim ayında da bu amaçla tüm illerde geniş çaplı bir etkinlik tertip edeceklerini söyleyerek, "Her zaman gençlerle beraberiz ve onlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Tüm gençleri ‘Hür Gençliğe’ davet eden Erkuş, buradaki kardeşlik ortamına şahit olunması durumunda, gençlerin bir daha bu ortamdan vazgeçemeyeceklerini kaydetti. (İLKHA)